Aanvraagformulier Covid-19-test voor reizigers en evenementen


Reis je naar een land of ga je naar een evenement waar een screening naar Covid-19 vereist is? Heb je een code voor een gratis of betalende PCR-test via mijngezondheid.be? Dan kan je hier een afspraak boeken voor je Covid-19-test in onze testzone.

Let op: dit formulier werkt enkel in Google Chrome webbrowser (download hier Chrome)

Praktische info

  • Deze test wordt niet terugbetaald door het RIZIV (tenzij je beroep doet op je twee gratis PCR-testen via mijngezondheid.be), je dient zelf 55 euro te betalen per test. Je krijgt hiervoor een factuur in de bus. 
  • Kan je niet komen? Annuleer dan tijdig je afspraak. Als je niet 24 uur op voorhand annuleert dan rekenen we een kost aan van 25 euro. Je kan annuleren via de annulatielink in de bevestigingsmail van de afspraak.
  • Vul per persoon en dus per gewenste test onderstaand formulier in.
  • Je kan enkel een test aanvragen als je op reis vertrekt of naar een evenement waar screening naar Covid-19 vereist is, of als je een code hebt voor een gratis of betalende PCR-test via mijngezondheid.be.
  • De testzone is geopend van maandag tot en met woensdag van 10u tot 17u, donderdag van 9u tot 12u, vrijdag van 9u tot 17u en in het weekend van 13u tot 16u30.
  • Respecteer het uur van afspraak om drukte te voorkomen. Dit is voor je eigen veiligheid.
  • Na 24-30 uur krijg je van ons een e-mail met je testresultaat en -certificaat. Je kan altijd je resultaat zelf opzoeken via www.cozo.be. Heb je je laten testen met een code of heb je een Belgisch rijksregisternummer? Dan vind je je test ook in de CovidSafeBE-app. Is de test positief en heb je Covid-19? Dan bellen we jou sowieso op.
 

Jouw persoonsgegevens

Geslacht
We hebben jouw rijksregisternummer nodig als je de Belgische nationaliteit hebt (of je paspoortnummer indien je geen Belg bent) om jouw testresultaten te linken aan Cozo en de CovidSafeBE-app. Zo kan je zelf 24u-30u na de test jouw resultaten opzoeken op www.cozo.be
 

Jouw code voor een gratis of betalende PCR-test

Vul hier je code in voor een gratis of betalende PCR-test die je opgevraagd hebt via mijngezondheid.be
 
Code van 16 cijfers

Druk hieronder op de knop 'Boek hier een afspraak' en kies vervolgens een datum via ons extern agendaplatform.